Lene Jensen

Home / Lene Jensen

Lene Jensen
Lene Jensen
Jeg er 61 år, bor i Avedøre med min mand og har gjort det siden 1983. Vi har en datter, og nu også en svigersøn og et barnebarn.

Jeg er uddannet sygehjælper og arbejdede på Hvidovre hospitals operationsgang og anæstesiafdeling i 20 år, indtil jeg kom ud for en arbejdsulykke, hvor det gik ud over min ryg.
Nu er jeg førtidspensionist, så jeg ved desværre lidt om hvordan det er, at komme igennem det sociale system – og det kan laves meget bedre!

Har altid været SF`er, men blev først aktiv for ca. 10 år siden.
I dag er jeg bestyrelsesmedlem i SF Hvidovre, Domsmand i Glostrup ret, bestyrelsesmedlem på Teater Vestvolden og Formand for Førtidspensionist foreningen i Hvidovre.

Jeg stiller op til kommunalvalget da jeg mener, at vi i SF er med til at gøre en positiv forandring i Hvidovre. Vores røde hjerter banker for borgerne i Hvidovre, og vores grønne fodspor gør at Hvidovre bliver en bedre og renere by at leve i.

Dyrevelfærd: Der er rigtig mange ting vi kan gøre for at bedre dyrevelfærden, og jeg mener at vi skal have råd til at behandle alle dyr ordentligt – stort som lille – Andet kan vi simpelthen ikke være bekendt. Jeg mener også, at vi skal se på dyrevelfærden i Hvidovre.

Mine grønne fodspor er økologi. At vi genbruger alle de ressourcer vi overhovedet kan og skubber på energirenoveringen, så vi kan passe bedre på Hvidovre. Vi skal bl.a. lære vores børn hvad økologi er og hvordan de selv kan være med til, at det bliver mere udbredt til glæde for alle; mennesker, dyr og miljøet. Ved at energi renovere vores skoler og de andre offentlige bygninger vil vi ikke kun spare penge, men indeklimaet i bygningerne vil blive betydeligt forbedret. At udbrede, at borgerene i Hvidovre kan få gode råd og vejledning til at energirenovere deres huse, ude på Quark, som bestemt er et besøg værd for både store som små.

Som førtidspensionist har jeg selv været igennem den kommunale trædemølle, for først at se om jeg kunne klare et andet arbejde og da det ikke lykkedes for at få min førtidspension – og det er endda mange år siden. Og ved kun alt for godt hvor hårdt det tager på en selv, men også på ens børn og resten af familien og venner. Jeg mener, at hele det sociale system kunne være meget mere smidigt, at den syge selv skulle have mere at have sagt i sin egen sag. At man fx havde en uvildig person der fulgte en i hele forløbet, så man ikke skulle bruge familie og venner til at snakke om sagen, men få et syn på den udefra. Måske skulle hele systemet ses efter i sømmene, ses på af andre øjne der måske kan se hvordan systemet kan laves meget bedre, for jeg føler at der hele tiden bare bliver lagt mere og mere på, og derved forsvinder de menneskelige hensyn.

Dette er kun en del af det jeg allerede arbejder med, og som jeg også vil arbejde videre med, hvis jeg bliver valgt til kommunalbestyrelsen. Hvis du gerne vil lære mig bedre at kende, har et spørgsmål eller andet, er du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller mobil.

Dette vidste du ikke om mig:
* Jeg har sammen med en anden førtidspensionist sat gang i “Foreningen for førtidspensionister i Hvidovre”. En forening som samler førtidspensionisterne, hvor vi mødes til en snak, tager på ture sammen rundt i Hvidovre og omegnen, tager i teateret, vi laver mad sammen og mange andre ting.
* Jeg har trænet hunde i 15 år inden jeg var ude for min arbejdsulykke – de sidste 10 år trænede jeg ud over min egen hund, også andre hundeejere og deres hunde. Nu har jeg en ex. gadehund fra Portugal.
* Jeg har syet rigtig meget dansetøj, da min datter dansede Discodans og Hiphop i 10 år. Vi var til konkurrencer rundt om i Danmark og Europa.