Lene Jensen

Home / Lene Jensen

Lene Jensen
Lene Jensen
Jeg hedder Lene Jensen og stiller op for SF Hvidovre til kommunalvalget 2021.

Jeg har altid været SF men pga. en arbejdsulykke, der førte til at jeg blev førtidspensionist, blev jeg først aktiv for ca. 15 år siden. Der blev jeg valgt ind i SF Hvidovres bestyrelse, og har været der siden.

Hvem er jeg så? Jeg arbejdede i 20 år på Hvidovre hospitals anæstesi- og operationsgang som sygehjælper inden jeg var ude for en arbejdsulykke. Har boet i et en familie hus ude i Avedøre, ikke langt fra Volden (og motorvejen) siden 1981, er gift på 38 år, vi har en datter og så er jeg mormor til to drenge med stort M. Datteren har haft en god opvækst her i Avedøre, god skole, godt fritidshjem og Avedøre rideskole blev brugt rigtig meget.
Dette ønsker jeg også for jeres børn, at de går i en god skole uden for mange elever i klasserne, samtidig med at de får gode kammerater både i skolen og til fx ridning, fodbold, håndbold.

Jeg er formand for Førtidspensionistforeningen i Hvidovre, sammen med en anden førtidspensionist startede jeg foreningen for 6 år siden. Foreningen har et lokale-problem da kommunen åbenbart ikke har flere lokaler de kan låne ud, men samtidig ved jeg at mange foreninger har deres ”eget” lokale, som de fx bruger i et antal timer om
ugen, og hvor det står tomt i resten af tiden. Der synes jeg at man godt kan deles om lokalerne da jeg ved, at der også er andre foreninger der har samme problem, og de og vi er desværre i fare for at lukke.

Jeg håber du har fået en ide om hvem jeg er, er der noget jeg kan hjælpe med eller omvendt er du velkommen til at kontakte mig.